A Rècop estem implantant la metodologia Lean

04/04/2021

A Rècop estem implantant la metodologia Lean en alguns dels nostres projectes per a millorar les planificacions de les obres i poder oferir als nostres clients la màxima fiabilitat en l'execució i en els terminis de finalització d'aquestes. La metodologia Lean integra i coordina a tots els intervinents, des del projectista, fins als industrials, passant pels caps d'obra, aconseguint anar tots a la una i millorant l'execució i els terminis de les obres. Una de les seves eines habituals són aquests plafons que, d'una manera molt visual, indiquen per a tot l'equip, les fites més importants a assolir durant el projecte.
 
 

Consolidació parcial de les voltes de l'edifici La Dalla de Vinaixa

A Rècop ens apassiona recuperar els edificis amb història i els elements arquitectònics especials com a l'edifici La Dalla de Vinaixa .

+

A Rècop estem implantant la metodologia Lean

A Rècop estem implantant la metodologia Lean en alguns dels nostres projectes per a millorar les planificacions de les obres i poder oferir als nostres clients la màxima fiabilitat en l?execució i en els terminis de finalització d'aquestes.

+

Hem finalitzat les obres de la recuperació del Castell de Jorba (Fase 2)

Hem finalitzat les obres de la recuperació del Castell de Jorba (Fase 2)

+

Obres de restauració de la Casa Sagarra de Reus

Ens trobem realitzant les obres de restauració de la Casa Sagarra de Reus, construïda al 1909, per l?arquitecte Pere Caselles i Tarrats.

+

1 | 2 | 3 | següent >

CAT

ESP

segueix-nos