Obres reconstrucció capcer Casa Navàs

27 abril 2020

Des de Rècop li posem al mal temps bona cara i des del passat 27 d'abril hem recuperat les nostres eines per a començar amb les obres directes sobre la teulada de la Casa Navàs Reus.La Casa Navàs, és un dels edificis modernistes més importants de la ciutat de Reus (Tarragona), projectat per l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner i construït entre 1901 i 1908.

La torre que és un exemple únic de la seva classe, i que conserva pràcticament tots els elements tal com va quedar quan va acabar la seva construcció, sofria danys en l'angle de la façana, ja que va ser destruïda en un bombardeig durant la Guerra Civil i encara no s'havia restaurat.

Els treballs de restauració
per a recuperar el coronament es van iniciar a la fi de gener i l'objectiu és acabar tot el procés de reconstrucció abans que finalitzi el mes de juny i que culminés amb la reconstrucció del frontispici.

Durant aquesta reconstrucció s'aixecarà la teulada i es variarà la geometria de la coberta utilitzant una estructura tridimensional d'acer, on es crearà la nova coberta amb un encadellat ceràmic, aïllament tèrmic i acabat amb teula original reutilitzada.

Les Obres del Capcer de Casa Navàs a TV3!

Ahir al telenotícies de TV3 es va parlar de la Casa Navàs de Reus, joia del modernisme català, i del seu projecte de reconstrucció del capcer del qual tenim la sort de participar.

+

Obres reconstrucció capcer Casa Navàs

Des de Rècop li posem al mal temps bona cara i des del passat 27 d'abril hem recuperat les nostres eines per a començar amb les obres directes sobre la teulada de la Casa Navàs Reus.

+

Treballem en la recuperació del mirador de la Torre de Merola

Puig-reig ha fet visitable la Torre de Merola i ha recuperat un mirador desaparegut durant sis segles.

+

Restaurem la parròquia de Sant Andreu de Palomar

Des d'aquest mes de setembre i durant un any treballarem en la restauració de la cúpula i la llanterna de l'església de Sant Andreu de Palomar, a Barcelona.

+

1 | 2 | 3 | següent >

CAT

ESP

segueix-nos