Intervencions a Ascó

28.03.2019

Volem compartir amb vosaltres un reportatge sobre el municipi d'Ascó on podreu descobrir el Pou de Neu, Cal Cavaller i el Castell, tres de les peces patrimonials més destacables d'aquest municipi. Des de Rècop hem treballat en la restauració i conservació d'aquests elements tan significatius per al territori.
 
El Pou de Neu és l'únic que queda a la zona i es va construir en època morisca per omplir-lo de neu o gel i disposar-ne durant tot l'any. Cal Cavaller és una casa pairal del llinatge dels Salvador que actualment és considerada la resta medieval més important de la zona. Finalment, el Castell d?Ascó, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional, va ser construït durant la dominació musulmana i conquerit al segle XII pels cristians.
 
Podeu descarregar-vos el reportatge L'AMO DEL POBLE en aquest enllaç.

Iniciem els treballs de restauració de l'església de Sant Andreu de Palomar de Barcelona

La restauració preveu dos tipus d'intervencions; les que afecten l'àmbit de la cúpula i la llanterna, així com de l'estructura que la suporta; i les que fan referència a la reparació i consolidació puntual de tota la resta de l'edifici.

+

Finalitzades les obres de restauració de la façana de Casa Batlló

La façana de la Casa Batlló ja torna a lluir amb la seva màxima esplendor!

+

Intervencions a Ascó

Volem compartir amb vosaltres un reportatge sobre el municipi d'Ascó on podreu descobrir el Pou de Neu, Cal Cavaller i el Castell, tres de les peces patrimonials més destacables d'aquest municipi.

+

Treballem en la restauració de la Casa Batlló

Diferents professionals de l'equip de Rècop estan treballant en la restauració de la façana de la Casa Batlló. Situada al Passeig de Gràcia de Barcelona, aquest edifici és un dels emblemes de l'obra de l'arquitecte Antoni Gaudí i patrimoni mundial de la UNESCO.

+

< anterior | 2 | 3 | 4 | següent >

CAT

ESP

segueix-nos

xx