Treballem en la restauració de la Casa Batlló

13.03.2019

Diferents professionals de l'equip de Rècop estan treballant en la restauració de la façana de la Casa Batlló. Situat al Passeig de Gràcia de Barcelona, aquest edifici és un dels emblemes de l'obra d'Antoni Gaudí i patrimoni mundial de la UNESCO. 

La intervenció a la façana consisteix en la restauració de les balconades i la protecció dels diversos elements presents: ceràmica, pedra, fusta, vidre i ferro. 

En el TN de TV3 s'explica el procés de restauració que estem portant a terme. 
 

Iniciem els treballs de restauració de l'església de Sant Andreu de Palomar de Barcelona

La restauració preveu dos tipus d'intervencions; les que afecten l'àmbit de la cúpula i la llanterna, així com de l'estructura que la suporta; i les que fan referència a la reparació i consolidació puntual de tota la resta de l'edifici.

+

Finalitzades les obres de restauració de la façana de Casa Batlló

La façana de la Casa Batlló ja torna a lluir amb la seva màxima esplendor!

+

Intervencions a Ascó

Volem compartir amb vosaltres un reportatge sobre el municipi d'Ascó on podreu descobrir el Pou de Neu, Cal Cavaller i el Castell, tres de les peces patrimonials més destacables d'aquest municipi.

+

Treballem en la restauració de la Casa Batlló

Diferents professionals de l'equip de Rècop estan treballant en la restauració de la façana de la Casa Batlló. Situada al Passeig de Gràcia de Barcelona, aquest edifici és un dels emblemes de l'obra de l'arquitecte Antoni Gaudí i patrimoni mundial de la UNESCO.

+

< anterior | 2 | 3 | 4 | següent >

CAT

ESP

segueix-nos

xx