Restauració Casa Batlló

01/07/2021

El projecte de restauració de la Casa Batlló ha rebut la menció especial de restauració del 2021 a la 5º Edició del Premi Europeu AHI Architectural Heritage Intervention. Aquest és un certamen biennal l'objectiu primordial del qual resideix a distingir les intervencions de qualitat en el patrimoni construït en tota la seva dimensió i contribuir a la seva divulgació.

A Rècop, volem felicitar als autors Xavier Villanueva, Ignasi Villanueva, Mireia Bosch i Ana Atance. Nosaltres com a col·laboradors d'aquest projecte, ens sentim molt orgullosos i agraïts d'haver pogut participar-hi.

Participació curs COAC

A Rècop ens agrada divulgar les tècniques de construcció tradicional amb calç per conservar i restaurar el Patrimoni. És per això que, dissabte passat vam tenir el plaer de participar, com a restauradors i estucadors especialitzats, en el curs impartit pel COAC (Col·legi d?Arquitectes de Catalunya) de Tarragona.

+

Restauració magatzem de Rita a Ascó

Les obres de restauració en el Magatzem de Rita a Ascó per transformar-lo en un centre cívic han deixat al descobert estructures agroindustrials del segle XlX sota les quals n'han aparegut d'altres del segle XVl.

+

Edifici Tabaris a Coma-ruga

Desmuntatge dels primers murs de tancament de l'edifici del Tabaris a Coma-ruga que contenen els mosaics de Santiago Padrós.

+

Rehabilitació antic Monestir de Mas Colom

Estem enllestint els treballs de la 1a fase de rehabilitació de l'antic Monestir de Mas Colom de Borges International Group.

+

< anterior | 2 | 3 | 4 | següent >

CAT

ESP

segueix-nos