Participem en la remodelació de la façana fluvial d'Amposta

4 de desembre de 2017

Amposta ha iniciat un ambiciós projecte de recuperació de la façana fluvial de la ciutat amb el clar objectiu d'obrir més la ciutat al riu. Ara ha finalitzat la primera fase d'aquesta intervenció que ha consistit en restaurar l'arc medieval del s. XII. Un arc que és un dels vestigis més destacats de l'època medieval de la ciutat i la part més visible del castell que es coneix que van construir els cristians a sobre del que havia sigut un castell andalusí. 

La intervenció de Rècop ha permès garantir la futura conservació d'aquest element patrimonial i evitar-ne així el deteriorament provocat pel pas de temps. 

En un futur, el projecte també inclourà la construcció d'un mirador a dalt de l'arc amb una passarel·la d'accés, així com la neteja del mur de l'altra banda del pont penjant.

 
Finalitzades les obres de restauració de la façana de Casa Batlló

La façana de la Casa Batlló ja torna a lluir amb la seva màxima esplendor!

+

Intervencions a Ascó

Volem compartir amb vosaltres un reportatge sobre el municipi d'Ascó on podreu descobrir el Pou de Neu, Cal Cavaller i el Castell, tres de les peces patrimonials més destacables d'aquest municipi.

+

Treballem en la restauració de la Casa Batlló

Diferents professionals de l'equip de Rècop estan treballant en la restauració de la façana de la Casa Batlló. Situada al Passeig de Gràcia de Barcelona, aquest edifici és un dels emblemes de l'obra de l'arquitecte Antoni Gaudí i patrimoni mundial de la UNESCO.

+

Restaurem la xemeneia de l'antiga fàbrica de Ca l'Alier

Amb l'objectiu de retornar-la al seu estat original, hem portat a terme un curós treball de restauració de la xemeneia d'obra situada a l'antiga fàbrica de Ca l'Alier, al barri de Sant Martí de Barcelona.

+

1 | 2 | 3 | següent >

CAT

ESP

segueix-nos

  • Inici

RÈCOP. Restauracions Arquitectòniques

T. 00 34 977 845 722

recop@recop.net

PATRIMONI ARQUITECTÒNIC

REHABILITACIÓ I RESTAURACIÓ

CLIENTS

ACTUALITAT

CURRÍCULUMS

CATÀLEGS

CONTACTE

xx