Obres de restauració de l'església de Vistabella

15 de juny de 2016

L'església del Sagrat Cor de Jesús a Vistabella és un projecte que ens fa molta il·lusió d'explicar, perquè tenim el privilegi de treballar a l'obra d'un arquitecte que admirem, Josep Maria Jujol. Oriünd de casa nostra per part de pare, Jujol va ser un arquitecte, dibuixant, dissenyador i pintor modernista del segle XX que ens ha deixat una obra singular i innovadora. Va ser un dels col·laboradors de Gaudí en obres tan espectaculars com la Casa Batlló, la Casa Milà o el Parc Güell. 

Les principals característiques de la seva obra són la gran sensibilitat per les formes de la natura, l'interès pel detall artesanal i la reutilització creativa de materials vells o de rebuig. La seva obra expressa el seu afecte pel paisatge rural del Camp de Tarragona i la seva profunda religiositat.

Jujol va construir aquesta església entre el 1918 i el 1924. Maó i lloses de pedra al sostre són els únics materials que va utilitzar per construir aquest edifici de planta quadrada amb una elevació central apuntada que li dóna una forma externa piramidal. 

Aquest estiu comencem les obres de la primera de les cinc fases que marca el pla director que s'ha redactat per rehabilitar aquest element patrimonial. El projecte de la primera fase d'intervenció és obra de l'arquitecte Santi Prats. 

La nostra intervenció se centra en la consolidació i neteja del campanar i de les cobertes de l'edifici. Amb les quatre fases posteriors, el promotor de l'obra, l'Arquebisbat de Tarragona, vol aconseguir una restauració completa de l'església. 


Treballem en la restauració de la Casa Batlló

Diferents professionals de l'equip de Rècop estan treballant en la restauració de la façana de la Casa Batlló. Situada al Passeig de Gràcia de Barcelona, aquest edifici és un dels emblemes de l'obra de l'arquitecte Antoni Gaudí i patrimoni mundial de la UNESCO.

+

Restaurem la xemeneia de l'antiga fàbrica de Ca l'Alier

Amb l'objectiu de retornar-la al seu estat original, hem portat a terme un curós treball de restauració de la xemeneia d'obra situada a l'antiga fàbrica de Ca l'Alier, al barri de Sant Martí de Barcelona.

+

S'obre al públic el Mas Miró de l'artista Joan Miró, rehabilitat per Rècop

Coincidint amb el 125è aniversari del naixement del prestigiós artista Joan Miró, s'ha obert al públic el Mas Miró -la seva casa d'estiu- després de finalitzar la primera fase de les obres de rehabilitació que hem portat a terme des de Rècop.

+

Participem en la remodelació de la façana fluvial d'Amposta

Amposta ha iniciat un ambiciós projecte de recuperació de la façana fluvial de la ciutat amb el clar objectiu d'obrir més la ciutat al riu.

+

< anterior | 1 | 2 | 3 | següent >

CAT

ESP

segueix-nos

  • Inici

RÈCOP. Restauracions Arquitectòniques

T. 00 34 977 845 722

recop@recop.net

PATRIMONI ARQUITECTÒNIC

REHABILITACIÓ I RESTAURACIÓ

CLIENTS

ACTUALITAT

CURRÍCULUMS

CATÀLEGS

CONTACTE

xx