Restaurem els patis de la Universitat de Cervera

27 de juny de 2019

Des de Rècop estem treballant en la restauració de dos patis interiors de la Universitat de Cervera, bastida entre el 1718 i el 1740, a partir d'un encàrrec promogut pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Concretament, restaurarem les cornises i les impostes lineals inferiors, situades a les façanes sobre l'alqueria dels porxos, dels patis de l'arxiu i de la biblioteca.

Al web de l'Incàsol trobareu tota la informació sobre aquesta restauració d'urgència a un monument del territori declarat BCIN (Bé Cultural d'Interès Nacional).

Final d'obra de la Restauració del Pont de les Caixes de Constantí Fase II

Acaben les obres de rehabilitació del Pont de les Caixes de Constantí, un monument d'època romana.

+

Fi de les obres de la Torre de Vallferosa a Torà

Les obres a la torre, de 30 metres d'alçada i única a Europa, serviran per estabilitzar tots els merlets -un llamp va fer-ne malbé un d'aquests- i per impermeabilitzar la part de dalt de la torre.

+

Obres del Castell Templer d'Ascó Fase III

Les obres que s'hi porten a terme serviran per refer totalment l'estructura de la torre i permetran obrir-la a les visites. Concretament, treballem en la reconstrucció de les dues parets actualment inexistents i les tres plantes que tenia la construcció original.

+

Obres del Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes a Os de Balaguer

Intervenció a l'únic claustre romànic de la Noguera. És un claustre que ha tingut molta vida al llarg de 850 anys i ara es recupera perquè es pugui visitar i s'hi puguin fer activitats lligades a la cultura. Amb els treballs de restauració s'eliminaran els problemes provocats per la pluja i la humitat del jardí.

+

< anterior | 3 | 4 | 5 | següent >

CAT

ESP

segueix-nos

  • Inici

RÈCOP. Restauracions Arquitectòniques

T. 00 34 977 845 722

recop@recop.net

PATRIMONI ARQUITECTÒNIC

REHABILITACIÓ I RESTAURACIÓ

CLIENTS

ACTUALITAT

CURRÍCULUMS

CATÀLEGS

CONTACTE

xx