Restaurem la xemeneia de l'antiga fàbrica de Ca l'Alier

20 de juny de 2018

Amb l'objectiu de retornar-la al seu estat original, hem portat a terme un curós treball de restauració de la xemeneia d'obra situada a l'antiga fàbrica de Ca l'Alier, al barri de Sant Martí de Barcelona. 

Amb la intervenció, hem restituït els elements danyats i resolt les diferents patologies, utilitzant materials moderns, però sempre compatibles amb els existents. També hem eliminat tots els afegits que s'han anat incorporant al llarg del temps. 

Les tasques de restauració d'un element patrimonial d'aquestes característiques s'han de portar a terme amb molta cura i han d'anar a càrrec de professionals especialitzats, ja que s'han d'usar materials d'avui, però han de ser totalment compatibles amb els originals. 

Fi de les obres de la Torre de Vallferosa a Torà

Les obres a la torre, de 30 metres d'alçada i única a Europa, serviran per estabilitzar tots els merlets -un llamp va fer-ne malbé un d'aquests- i per impermeabilitzar la part de dalt de la torre.

+

Obres del Castell Templer d'Ascó Fase III

Les obres que s'hi porten a terme serviran per refer totalment l'estructura de la torre i permetran obrir-la a les visites. Concretament, treballem en la reconstrucció de les dues parets actualment inexistents i les tres plantes que tenia la construcció original.

+

Obres del Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes a Os de Balaguer

Intervenció a l'únic claustre romànic de la Noguera. És un claustre que ha tingut molta vida al llarg de 850 anys i ara es recupera perquè es pugui visitar i s'hi puguin fer activitats lligades a la cultura. Amb els treballs de restauració s'eliminaran els problemes provocats per la pluja i la humitat del jardí.

+

Obres de la intervenció arqueològica del teatre romà de Tarragona

És una intervenció a un dels edificis més grans de la Tarraco romana. En un espai d'uns 6.000 m2 s'ha projectat la construcció d'una gran estructura metàl·lica que simula la graderia del teatre.

+

< anterior | 2 | 3 | 4 | següent >

segueix-nos

CAT

ESP

RÈCOP Restauracions Arquitectòniques

T. 00 34 977 845 722 · recop@recop.net

Avís legal . web design by Badabadoc

xx