Treballem en la recuperació del mirador de la Torre de Merola

4 de novembre de 2019

Tal com podeu llegir a la notícia publicada per Aquí Berguedà, Puig-reig ha fet visitable la Torre de Merola i ha recuperat un mirador desaparegut durant sis segles. 

Des de Rècop hem treballat en les excavacions que han permès descobrir una muralla als peus de la torre i en la rehabilitació de l'única paret que quedava dempeus d?aquesta torre. Just al costat, s'ha construït una estructura -que podeu contemplar en aquest vídeo que permet pujar fins a dalt de tot i arribar a un mirador que feia 600 anys que havia desaparegut.  

Pujar al mirador és gratuït, però cal demanar-ho, ja que l'accés està tancat per seguretat. 


S'obre al públic el Mas Miró de l'artista Joan Miró, rehabilitat per Rècop

Coincidint amb el 125è aniversari del naixement del prestigiós artista Joan Miró, s'ha obert al públic el Mas Miró -la seva casa d'estiu- després de finalitzar la primera fase de les obres de rehabilitació que hem portat a terme des de Rècop.

+

Participem en la remodelació de la façana fluvial d'Amposta

Amposta ha iniciat un ambiciós projecte de recuperació de la façana fluvial de la ciutat amb el clar objectiu d'obrir més la ciutat al riu.

+

Actuacions de consolidació al Monestir de Sant Cugat

Des del passat mes d'agost, estem portant a terme obres de rehabilitació al Monestir de Sant Cugat del Vallès, amb l'objectiu de repapar els elements malmesos del conjunt arquitectònic per garantir-ne la seva preservació.

+

Enderroc del monòlit franquista del Coll del Moro a Gandesa

Un any després que la Diputació de Tarragona aprovés actuar sobre l'espai on es troba el monòlit franquista del Coll del Moro, hem iniciat els treballs de retirada d'aquest monument, de cinc metres d'alçada, que va fer aixecar la mateixa Diputació l'any 1953.

+

< anterior | 2 | 3 | 4 | següent >

CAT

ESP

segueix-nos

  • Inici

RÈCOP. Restauracions Arquitectòniques

T. 00 34 977 845 722

recop@recop.net

PATRIMONI ARQUITECTÒNIC

REHABILITACIÓ I RESTAURACIÓ

CLIENTS

ACTUALITAT

CURRÍCULUMS

CATÀLEGS

CONTACTE

xx