Actuacions de consolidació al Monestir de Sant Cugat

6 de setembre de 2017

Des del passat mes d'agost, estem portant a terme obres de rehabilitació al Monestir de Sant Cugat del Vallès, amb l'objectiu de repapar els elements malmesos del conjunt arquitectònic per garantir-ne la seva preservació. Concretament, es netejaran els canalons de desguàs de la coberta del Monestir i es portarà a terme el reforç estructural d'un dels murs exempts de la façana principal de l'església. I també es faran actuacions de consolidació a la Casa Abacial. 

Ambdues intervencions formen part d'una primera fase d'actuació prevista en el pla estratègic de l'Ajuntament de Sant Cugat. Un pla que destaca la voluntat de l'ens de preservar aquest element patrimonial, Bé Cultural d'Interès Nacional, amb diverses millores a l'església, les muralles, el claustre i la Casa Abacial. Les intervencions es portaran a terme en els propers cinc anys, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. 

Obres de la intervenció arqueològica del teatre romà de Tarragona

És una intervenció a un dels edificis més grans de la Tarraco romana. En un espai d'uns 6.000 m2 s'ha projectat la construcció d'una gran estructura metàl·lica que simula la graderia del teatre.

+

Patrocinem el Congrés d'Arquitectura 2016

Des de Rècop donem suport a la tasca que porta a terme el Col·legi d?Arquitectes de Catalunya per defensar el valor social de l?arquitectura i l?urbanisme envers la societat i, per això, volem contribuir a la tasca de difusió que fan a través dels congressos que organitzen.

+

Obres a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès

Després de sis mesos de treball, s'ha portat a terme l'acte d'inauguració de la primera fase de restauració de la façana sud de la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès.

+

< anterior | 1 | 2 | 3

segueix-nos

CAT

ESP

RÈCOP Restauracions Arquitectòniques

T. 00 34 977 845 722 · recop@recop.net

Avís legal . web design by Badabadoc

xx