Treballem en la recuperació del mirador de la Torre de Merola

4 de novembre de 2019

Tal com podeu llegir a la notícia publicada per Aquí Berguedà, Puig-reig ha fet visitable la Torre de Merola i ha recuperat un mirador desaparegut durant sis segles. 

Des de Rècop hem treballat en les excavacions que han permès descobrir una muralla als peus de la torre i en la rehabilitació de l'única paret que quedava dempeus d?aquesta torre. Just al costat, s'ha construït una estructura -que podeu contemplar en aquest vídeo que permet pujar fins a dalt de tot i arribar a un mirador que feia 600 anys que havia desaparegut.  

Pujar al mirador és gratuït, però cal demanar-ho, ja que l'accés està tancat per seguretat. 


Finalitzades les obres de restauració de la façana de Casa Batlló

La façana de la Casa Batlló ja torna a lluir amb la seva màxima esplendor!

+

Intervencions a Ascó

Volem compartir amb vosaltres un reportatge sobre el municipi d'Ascó on podreu descobrir el Pou de Neu, Cal Cavaller i el Castell, tres de les peces patrimonials més destacables d'aquest municipi.

+

Treballem en la restauració de la Casa Batlló

Diferents professionals de l'equip de Rècop estan treballant en la restauració de la façana de la Casa Batlló. Situada al Passeig de Gràcia de Barcelona, aquest edifici és un dels emblemes de l'obra de l'arquitecte Antoni Gaudí i patrimoni mundial de la UNESCO.

+

Restaurem la xemeneia de l'antiga fàbrica de Ca l'Alier

Amb l'objectiu de retornar-la al seu estat original, hem portat a terme un curós treball de restauració de la xemeneia d'obra situada a l'antiga fàbrica de Ca l'Alier, al barri de Sant Martí de Barcelona.

+

< anterior | 1 | 2 | 3 | següent >

CAT

ESP

segueix-nos

  • Inici

RÈCOP. Restauracions Arquitectòniques

T. 00 34 977 845 722

recop@recop.net

PATRIMONI ARQUITECTÒNIC

REHABILITACIÓ I RESTAURACIÓ

CLIENTS

ACTUALITAT

CURRÍCULUMS

CATÀLEGS

CONTACTE

xx